Menu

Čistenie potrubia v Malackách


Zbystrite, prosím, pozornosť, ak ste z Malaciek alebo okolia, pretože máme pre vás zaujímavú správu. Už aj v Malackách môžete využívať obľúbené služby firmy AB-Krtkovanie, ktorá sa už dlhé roky stará o čistenie a opravu kanalizácií na západnom Slovensku. Krtkovanie Malacky je pre vás dostupné každý deň v roku, takže sa neváhajte obrátiť na AB-Krtkovanie v prípade náhleho problému s vašou kanalizáciou. AB-Krtkovanie vás nenechá takpovediac v štichu ani počas sviatkov. AB-Krtkovanie realizuje čistenie kanalizácií pomocou mechanického čistenia, ale aj prostredníctvom tlaku vody, takzvaným vysokotlakovým čistením kanalizácie.

drez

Obidva spôsoby sú efektívne, no každý je vhodný pre niečo iné. Mechanickým krtkovaním vyčistíte upchaté potrubie, ktoré môže mať aj veľmi malý priemer. Kovové špirálky budú zavedené do potrubia až do miesta, kde ich treba najviac. Svojim pohybom, ktorý je zabezpečený elektromotorom, vyčistia a spriechodnia upchaté miesta potrubia. Tento spôsob čistenia je veľmi precízny a navyše ekologický, pretože o čistenie je postarané mechanickým pohybom a nie zmesou chemikálií, ktoré by znečisťovali životné prostredie. Navyše sa pri krtkovaní nemusíte báť veľmi nepríjemného problému vytečenia splaškov do interiéru.

wc

Vysokotlakové čistenie je vhodnejšie pri zámere vyčistenia dlhého úseku potrubia. Vďaka prúdu vody ostanú steny potrubia zbavené nečistôt a usadenín. AB-Krtkovanie zabezpečuje aj ďalšie služby súvisiace s potrubím a kanalizáciou, ako napríklad TV monitoring potrubia. Je určený pre detailné zisťovanie celkového stavu potrubia, ale aj pre identifikovanie a lokalizovanie poškodenia, či upchatia potrubia. Vďaka presným dátam, ktoré sú TV monitoringom získané, je možné vhodne zvoliť ďalší postup údržby potrubia. Pre objednávky služby a ďalšie informácie volajte na telefónne číslo +421 940 367 897.